Franturi

Alegerile din viata noastra ne duce pe un drum.In functie ce alegem ne croim un suis sau un coboras.Sunt seaca uneori si mi-e frica sa mai pasesc in viata din teama, mi-e teama de suferita de alte nopti triste si pline de lacrimi.
Îmi este plin sufletul cu dezamăgiri și amintiri neplăcute. Îmi este plin trecutul cu oameni în care am avut încredere dar s-au dovedit persoane egoiste și false.
Îmi este de ajuns. Aș respira aer mai curat, aș putea avea mai multă încredere în oameni dacă n-aș fi primit atâtea lovituri.

Clipe în care te simți obosit, în care nu vrei și nu poți să mergi înainte. Bați pasul pe loc, stai, te gândești, îți imaginezi și nu te saturi. Mult timp m-am hrănit cu vise, cu dorințe. M-am hrănit și așa sufletul meu a devenit puternic, luptător, optimist.
Problema mea? Sufletul sensibil. Cei care consideră asta o calitate, într-un fel greșesc. Cei ca mine suferă, cei ca mine au nevoie de îmbrățișări, cei ca mine cred că în jur există doar sinceritate și altruism. Cei ca mine greșesc și se trezesc uitați într-o prăpastie.
Mergând printre oameni, am înțeles că deseori nu-mi găsesc locul; printre oameni am realizat că nu suntem toți perfecți, există oameni prefăcuți, oameni care cu o mână te ridică și cu cealaltă își pregătesc cuțitul.
Sunt un om naiv și deseori am considerat prieten cel mai mare dușman. Dacă mi-a părut rău? Am înțeles că în fața Domnului pot sta cu fruntea sus.
1001235_613464812027435_1599040776_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: